Rösti petit-four met zalm en dillecrème
Hapje, 6 stuks
20 min bereidingstijd
Wat heb ik nodig:
6 stuks
Bereiding:
- Bereid de rösti mini volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven of airfyer.
- Snijd intussen de zalm in reepjes. Hak de dille fijn. Meng de crème fraîche met de dille, het citroensap en peper naar smaak.
- Leg de rösti mini op een schaal. Verdeel er de zalmreepjes over. Schep een beetje dillecrème op de zalm en garneer met de cress of tuinkers.
Deze petit-fours met zalm en dillecrème zijn de ultieme hartige gebakjes voor bij een high tea.
Iemand anders blij maken met deze petit-fours?
Pak ze leuk in en breng een schaaltje naar de buren.
Benodigd product
Voedingswaarden per persoon
- 45 kcal
- 3 g vet waarvan 1 g verzadigd
- 3 g koolhydraten
- 1 g eiwit
- 1 g vezels
- 0,3 g zout
Print dit recept Deel dit recept Omrekentool naar aantal personen Iemand uitnodigen